Ebook central: llibres electrònics gratuïts

Ebook Central és una plataforma que ofereix llibres electrònics de prestigioses editorials acadèmiques, universitàries o institucionals. Degut a la nova situació i per ajudar a completar el contingut bibliogràfic en línia, tan necessari en aquests moments, el proveïdor Proquest ens ha oferit accés gratuït a la col·lecció eBooks Academic Complete fins al 22 de juliol.

eBooks Academic Complete (guia en espanyol) inclou accés a més de 185.000 llibres electrònics de diferents disciplines. Els llibres als quals tenim accés han de tenir la opció “disponible”.

Per a qualsevol cerca: per àrea temàtica o avançada, és important filtrar després per “comprado o subscrito por mi biblioteca”, d’aquesta manera només es mostraran els títols als quals sí tenim accés.

Per accedir a aquest recurs s’ha de fer a través del catàleg de la biblioteca i seran necessàries les credencials de UIBdigital per accedir en remot.

No oblidis consultar la nova secció : “La biblioteca continua amb tu a casa” on podràs trobar de manera unificada molta informació útil sobre els recursos i serveis de la biblioteca.

Deman@, la biblioteca respon