Formació online Web of Science

El 28 d’abril s’ha obert la inscripció a les Jornades Extraordinàries de Formació Online de la base de dades Web of Science, que tendran lloc del 12 al 28 de maig. S’han programat 12 seminaris, d’una hora de durada, que es repeteixen en diferents dies i hores.

Podeu consultar l’oferta de sessions i inscriure-vos, necessàriament amb compte de correu electrònic institucional, fent clic aquí. Heu de rebre un missatge de confirmació de la sessió a la qual us heu inscrit, en cas contrari no podreu accedir al seminari. Una vegada rebuda la confirmació podreu comprovar la configuració Webex del vostre equip per evitar problemes de connexió el dia de la sessió.

Les places són limitades a 300 assistents per sessió.

Per a més informació, Deman@, la biblioteca respon.