La biblioteca participa a les III Jornades del G9

Els dies 3 i 4 d’octubre la biblioteca de la UIB ha participat a les III Jornadas de buenas prácticas en atención a espacios y usuarios organitzades pel grup d’universitats G9 que s’han celebrat a Almagro, Ciudad Real. El títol de les jornades ha estat A escena: la biblioteca y sus públicos especialment dirigides al personal que realitza tasques d’atenció a l’usuari.

En aquesta trobada el personal bibliotecari que integra aquest consorci ha presentat i debatut sobre els distints espais dels quals disposam les biblioteques i que hem adaptat a les noves necessitats d’estudi i investigació dels nostres usuaris. També s’ha posat en comú com millorar les tasques d’atenció als usuaris des d’aquests espais i compartir distintes iniciatives per promoure’n la seva difusió.

La biblioteca de la UIB hem presentat el póster Siéntaete a gusto en la biblioteca per donar a conèixer les novetats que hem dut a terme als nostres espais perquè els nostres usuaris es sentin a gust. S’ha parlat de:

  • els distints espais de treball en grup
  • les zones de descans
  • l’adquisició de pilotes de fitball
  • i la sala de formació d’usuaris

A més de descriure aquests espais s’han explicat les futures línies de treball per aplicar i elaborar una guia de bones pràctiques i així utilitzar de forma més eficient els espais abans detallats.

Fotografia dels participants a les jornades