Curs: Introducció a les RDA

 

Els dies 5 i 6 d’octubre a l’aula de Graus de l’edifici Ramon Llull es va impartir el curs: Introducció a les RDA al personal bibliotecari del Consell de Mallorca i la Xarxa de biblioteques municipals.

Els curs, impartit pel personal de l’Oficina Tècnica de l’Àrea de Catalogació del Servei de Biblioteca i Documentació, va tenir una durada de 8 hores i es va estructurar en quatre apartats:

  1. Definició, desenvolupament i models conceptuals de RDA.
  2. Les relacions en RDA.
  3. La normativa: l’eina RDA toolkit.
  4. Codificació i nous sistemes emergents.

Aquests quatre punts reuneixen les principals característiques de les instruccions RDA i situa el marc d’actuació d’un nou model que s’establirà com l’estàndard pel descobriment de continguts en l’àmbit del patrimoni cultural.