Participació en la jornada de treball de REBIUN: catàleg col·lectiu i RDA

El passat dia 4 d’octubre es va celebrar a Madrid la Jornada de treball sobre el catàleg col·lectiu REBIUN i RDA, on el Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB va presentar l’experiència titulada: El proceso de implementación de RDA en la UIB: 2014-2017.

En aquesta trobada les diferents biblioteques que integren REBIUN, i que ja han iniciat el procés d’implementació de les RDA, explicaren les dificultats i els reptes als quals han hagut de fer front i els beneficis que, l’adopció de les normes, aporten pel desenvolupament de noves funcionalitats al voltant d’aquest nou model per a la descripció de recursos.

En finalitzar l’acte es va configurar un nou grup de treball específic sobre RDA i es va nomenar coordinadora a Almudena Cotoner, cap de l’Àrea de catalogació i gestió de la col·lecció del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB.

Podeu trobar més informació i consultar totes les presentacions a l’enllaç: http://www.rebiun.org/catalogoColectivo/Paginas/Jornada-Catalogo-REBIUN-y-RDA.aspx