1.500 llibres alliberats al punt Bookcrossing de la UIB

Gràcies a la col·laboració de la comunitat  universitària, ja hem alliberat 1.500 exemplars en aquest darrer any.

El Servei de Biblioteca agraeix totes les aportacions, i us recorda que podeu seguir contribuint amb els llibres que ja no emprau, per concedir-los altra vegada l’oportunitat de ser llegits i gaudits per tots.

Recordau que el punt Bookcrossing es troba a l’entrada de l’edifici Ramon Llull.

Atenció! Hi ha qui dóna puntualment grans quantitats de llibres, però no pot perdre el temps que suposa registrar els llibres a la web de Bookcrosssing… Així que si aquest és el vostre cas, deixeu els vostres llibres a qualsevol de les biblioteques del campus i algú els registrarà per vosaltres en nom del Servei de Biblioteca de la UIB.

 

Per a més informació:

Deman@ , la biblioteca respon