Coneixes els avantatges de tenir activat el teu registre d’usuari a la biblioteca?

Dibujo

Tenir activat el teu registre d’usuari et permetrà realitzar en línia tota una sèrie d’ope racions, c om la renovació dels préstecs, la reserva d’exemplars, cabines o ordinadors portàtils; la possibilitat de consultar les teves cerques preferides o el teu historial de préstec; a més, et facilitarà l’accés a les revistes electròniques i bases de dades digitals subscrites pel Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB, entre d’altres serveis…, d’aquesta manera podràs aprofitar al màxim el teu temps dins la biblioteca.

Per donar-te d’alta només cal que t’adrecis a qualsevol de les biblioteques del campus, i comuniquis les teves dades al personal del taulell; en menys de 5 minuts ja podràs gaudir de tots els avantatges ja esmentats.

Per a més informació, pots consultar la guia de funcionament del registre d’usuari al següent enllaç: El teu compte d’usuari: guia d’ús.