WEB SOCIAL / WEB 2.0

Curs Web 2.0 per a biblioteques

Els dies 6 i 7 de novembre es va dur a terme al campus de la UIB (edifici Beatriu de Pinós), el curs Web 2.0, organitzat per l’ABADIB i impartit pel professor Javier Leiva Aguilera. Alguns membres del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB varen participar-hi, cosa que va resultar molt profitosa de cara a la implementació dels nous recursos que preten oferir la biblioteca de la UIB, enmarcats en el concepte de la web social.  

En total varen ser 10 hores dedicades a l’exploració i la pràctica de tot tipus de recursos (twitter, facebook, blogs, wikis, netvibes…), on es va aprofundir en l’estudi i aplicació d’aquestes eines orientades per afavorir l’“expansió” virtual de les biblioteques; a més de plantejar a la vegada, un sistema conjunt que integri aquests elements de cara a la gestió i creació d’un nou espai electrònic, on oferir una renovada i actualitzada informació, serveis, comunicació… per part del nostre servei.  

Dins d’aquest marc d’actuació, volem informar-vos que des de fa aproximadament dos mesos, l’SBD ja disposa, a més d’aquest blog, de facebook (http://ca-es.facebook.com/people/Biblioteca-Uib/100000294194576) i twitter (http://twitter.com/BibliotecaUIB), i que des d’aquest post us convidam a que els visiteu.

Fotos del curs: