Obrim les sales de lectura de la biblioteca, reserva el teu lloc!

A partir de dia 17 de juny ja pots venir a estudiar a les biblioteques de la UIB, obrim les sales de lectura!

L’horari d’obertura i d’atenció al públic és de les 9:00h a les 14:00h. (fins el 15 de setembre)

Com que l’aforament és més reduït per a poder garantir les mesures de seguretat de prevenció per la COVID-19, has de reservar lloc de lectura. Ho pots fer a través de la web de la biblioteca, anant a l’apartat Reserva llocs de lectura o telefonant a la biblioteca. En arribar, apropa’t al taulell i et farem el préstec.

Mira el següent vídeo, veuràs com pots reservar el teu lloc!

Cal dur màscara per entrar i circular per la biblioteca.

Recorda que no pots accedir als llibres de les prestatgeries. Si necessites consultar-ne, t’agrairem que els reservis abans. Després, demana’ls al taulell. En acabar de consultar-los els hauràs de retornar i deixar-los a la caixa de les devolucions, per a ser desinfectats durant 72 hores, de manera que no podràs consultar el mateix llibre dos dies seguits.

També pots venir a recollir els llibres dels quals n’has fet una reserva (i la biblioteca t’ha avisat que pots venir a cercar-los) i fer devolucions dels llibres que ja no necessites.

La biblioteca de la Facultat de Medicina obrirà dia 22 de juny.