SpringerProtocols en període de prova

Des del 29 d’abril i fins dia 24 de juliol, la Universitat de les Illes Balears disposa d’un període en proves a SpringerProtocols.

SpringerProtocols és un recurs imprescindible per a la investigació en el laboratori. És la major base de dades de protocols reproduïbles (+50.000) en Biomedicina i Ciències de la vida, de manera que els usuaris poden trobar el protocol més apropiat per a la seva investigació.

Ofereix accés a més de 30 anys de continguts comprovats passa a passa per al seu ús immediat. Es començà amb la sèrie de llibres “Methods in Molecular Biology” de l’editor John M. Walker (creador del concepte protocol) i s’ha seguit incorporant contingut d’altres recursos de comprovada qualitat.

Cal destacar que SpringerProtocols forma part de la plataforma d’SPRINGERLINK amb la qual permet fer cerques creuades tant amb les revistes electròniques i els llibres electrònics que tenim en subscripció.

Per més informació teniu aquest pdf explicatiu.

Accediu a través d’aquest enllaç: http://0-link.springer.com.llull.uib.es/search?facet-content-type=%22Protocol%22

Aprofita’l al màxim!