Monografies de la Societat d’Història Natural de les Balears: nova col·lecció digital

El Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB ha duit a terme la digitalització de les Monografies de la Societat d’Història Natural de les Illes Balears, així com la seva catalogació i publicació a la Biblioteca Digital de les Illes Balears. També s’han extret i catalogat de manera individual els articles que composen cada monografia.

Aquesta col·lecció consta de 23 monografies amb un total de 445 articles.

La Societat d’Història Natural de les Balears (SHNB) publica articles d’història natural mitjançant el Bolletí de la Societat d’Història Natural, que s’edita amb caràcter anual des de l’any 1955.

La SHNB també té altres canals per publicar temes d’interès, en ocasions en què es vol publicar  bé una sèrie d’articles d’un tema en concret, fruit d’un congrés o d’una iniciativa dels seus socis, o bé un treball monogràfic que excedeix la mida d’un sol article. La SHNB encamina aquestes publicacions en llibres de la sèrie Monografies de la Societat d’Història Natural de les Illes Balears. Aquestes monografies es van començar a publicar l’any 1990 i tracten temes de diversa índole.

Per a més informació: Demana a la biblioteca