Participa en el Concurs de relats breus per Sant Jordi!

AMPLIAT EL TERMINI DE PRESENTACIÓ FINS DIA 13 DE MAIG!

S’acosta la diada de Sant Jordi i per celebrar-ho, des de la Biblioteca Ramon Llull juntament amb la Facultat de Filosofia i Lletres, hem organitzat el concurs de relats breus, “Ramon Llull al segle XXI”

Atès que enguany se celebra el setè centenari de la mort de Ramon Llull, el relat ha d’estar relacionat amb el seu personatge o basat en alguna de les seves obres, intentant en tot moment transportar-lo a l’actualitat.

cartel-concurso-biblioteca-llull

Aquí tens les bases amb tota la informació:

“Ramon Llull al segle XXI”
Bases del concurs de relats breus de Sant Jordi 2016 del Servei de Biblioteca i Documentació i de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UIB.

1. Característiques
– Es tracta d’escriure un relat breu d’entre 200 i 250 paraules.
– Atès que enguany es celebra l’any Ramon Llull, el relat ha d’estar relacionat amb el seu personatge o basat en alguna de les seves obres, intentant en tot moment transportar-lo a l’actualitat.
– El relat pot estar escrit en català o en castellà.
– S’ha de presentar imprès en un full, escrit en lletra Times New Roman 12 i interlineat 1’5.
– El relat es presentarà dins un sobre tancat on figurarà un pseudònim i el títol del relat. Dins aquest sobre n’hi haurà un altre, també tancat, que contindrà les dades personals del participant: nom i llinatges, telèfon, correu electrònic i DNI o NIE.
– S’entregarà a la Biblioteca Ramon Llull de la Facultat de Filosofia i Lletres de la UIB.

2. Participants
– El concurs va dirigit a tot l’alumnat de la UIB.
– Només s’admetrà un relat breu per participant.

3. Termini
– Es podran presentar els relats breus fins al dia 13 de maig de 2016 inclòs.

4. Jurat
– El jurat estarà constituït per tres membres del Personal Docent i Investigador (PDI) de la Facultat de Filosofia i Lletres: Antoni Bordoy Fernández, Maribel Ripoll Perelló i Pere Rosselló Bover.
– En la valoració dels treballs es tindrà en compte la qualitat literària i l’originalitat. El jurat podrà declarar desert el concurs si la qualitat dels relats presentats es considera insuficient.
– Els relats presentats no podran haver estat premiats anteriorment ni trobar-se pendents de la resolució d’altres certàmens.

5. Premis
– Es concediran 3 premis:
o 1r. premi: una targeta regal valorada en 300 € per a material electrònic.
o 2n. premi: una targeta regal valorada en 150 € per a material electrònic.
o 3r. premi: una targeta regal valorada en 100 € per a material electrònic.
– Es publicaran els 3 relats guanyadors el dia 23 de maig al Facebook de la Biblioteca i a les pàgines web del Servei de Biblioteca i Documentació i de la UIB.
– Els 3 relats guanyadors quedaran en poder de la UIB.

La participació en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.

Anima’t a participar!!!

Per a més informació o per resoldre qualsevol dubte podeu adreçar-vos a la Biblioteca Ramon Llull o enviar un formulari de consulta al servei Deman@, la biblioteca respon