Cursos del pla de formació per al PDI 2015

Image result for investigacion cientifica

El Servei de Biblioteca i Documentació enguany ha ofert uns cursos per al professorat docent que s’han englobat dins l’apartat “Suport a la Recerca”. El curs de “gestor bibliogràfic Mendeley” es va donar al gener i ahir, dimecres, va finalitzar el curs “Recursos per a la localització de cites i avaluació de publicacions científiques”.

Encara pendent de donar per abril, està previst el curs “Noves eines per a la difusió de la investigació en accés obert”.

 • Mendeley avançat: aprofita al màxim la gestió de la bibliografia amb aquesta xarxa social acadèmica
  L’objectiu d’aquest curs era aprofundir en la utilització de Mendeley, coneguent totes les opcions de feina disponibles en les dues vessants de l’eina: gestor bibliogràfic i xarxa social acadèmica. El curs es va celebrar en dues sessions a escollir:
  Opció a) Dijous 29 de gener de les 09:00 a les 12:00 hores
  Opció b) Dijous 29 de gener de les 15:00 a les 18:00 hores
 • Recursos per a la localització de cites i avaluació de publicacions científiques
  En aquest curs s’han vist els principals indicadors d’avaluació de revistes i llibres. Així mateix, hem ajudat a utilitzar les eines recomanades pels organismes avaluadors de l’activitat investigadora. Quantes cites rep un autor o com cercar el factor d’impacte són alguns dels continguts que hem explorat entre els dies 23, 24 i 25 de febrer, de les 16:00 a les 18:00.
 • Noves eines per a la difusió de la investigació en accés obert
  Us ajudarem a conèixer les noves eines de què disposa el Servei de Biblioteca i Documentació per la difusió dels articles de recerca de la Universitat.
  Com potenciar l’abast de difusió dels articles a partir dels repositoris i la seva recol·lecció. El curs es celebrarà a l’Edifici Gaspar M. de Jovellanos, aula AIJO04. Dia 28 d’abril de 2015, de les 16:00 a les 19:00 hores