Inscriu-te a les sessions de Scopus

Dilluns dia 16 de juny hi ha unes jornades de formació presencial on s’explicaran les novetats i les aplicacions de Scopus. L’horari de les sessions és: nivell bàsic: 9:00 a 11:00, nivell avançat: 11:30 a 14:30.

Ambdues sessions es faran a l’aula d’informàtica BP007 de l’edifici Beatriu de Pinós.

Cal inscriure’s a les sessions a través del Formulari.

Podeu descarregar el material de les sessions.

scopus3_0

Scopus és una base de dades bibliogràfica i bibliomètrica a nivell internacional. Conté referències d’articles de revista i índexs de citacions de publicacions i treballs. Inclou dos indicadors per avaluar i mesurar la producció científica: Scimago Journal Rank (SCR) i Source Normalized Impact Paper (SNIP)

Per a més informació, Deman@ la biblioteca respon