No perdis el tren i apunta´t a una sessió Mendeley!

 

Dibujo

El Servei de Biblioteca i Documentació posa en marxa sessions de formació en Mendeley, aquest potent gestor bibliogràfic i xarxa social acadèmica, que et pot facilitar molt la tasca de recopilació i organització de la informació de cara a l’estudi, l’aprenentatge, la docència i la investigació.

Mendeley permet organitzar la teva informació bibliogràfica i la teva recerca, generar bibliografies de manera automàtica, trobar documents rellevants de la teva àrea d’interés i importar documents d’altres plataformes, així com col·laborar amb altres usuaris en línia.

Per assistir a una sessió de formació t’has d’apuntar en el següent Formulari.

Les sessions programades es duran a terme, en un primer moment, els mesos de maig i juny de 2014. Són sessions de 2h. en aules d’informàtica. Els dimecres, de les 12 a les 14h, o de les 15 a les 17h, i els divendres de les 12 a les 14h. En el formulari hi ha les aules.

Si no hi ha cap dia/hora que et vagi bé proposa’ns dates alternatives per organitzar altres sessions.

Estem convençuts que Mendeley et serà útil!!

 

Per a més informació, Deman@ la biblioteca respon