Dues bases de dades d´Ebscohost en proves: PsycCRITIQUES i PsycEXTRA

Gràcies a l’acord entre EBSCO Publishing i l‘American Psychological Association, el Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB (per a tenir actualment contractat PsycARTICLES) tindrem en proves fins juny del 2013 les següents bases de dades:

PsycCRITIQUES, produïda per l’APA, és una base de dades a text complet de crítiques a llibres acadèmics i professionals de l’àmbit de la psicologia actual. També publica crítiques de pel·lícules i llibres de text des d’una perspectiva psicològica. Inclou aproximadament unes 40.000 crítiques des de 1956.

PsycEXTRA, produïda per l’APA, és un complement bibliogràfic de text complet de la base de dades acadèmica PsycINFO, que inclou informes tècnics, anuals i governamentals, ponències de conferències, butlletins, revistes, diaris, etc. Conté quasi 200.000 registres que no es troben indexats a cap altra base de dades de l’APA.

Període en proves des d’octubre 2012 fins juny de 2013.

Per a més informació:
Deman@, la biblioteca respon.