Promedicina: Nova plataforma de l’Editorial Mèdica Panamericana

Promedicina

Durant els pròxims 90 dies tindrem accés a la nova plataforma de l’Editorial Mèdica Panamericana: PROMEDICINA, enfocada a professors i estudiants.

Aquesta nova plataforma és una Experiència Virtual d’Aprenentatge (EVA®), que ofereix als alumnes de medicina tot el material i recursos necessaris per reforçar les assignatures clíniques del grau de Medicina, temari de cada assignatura, esquemes, recursos multimèdia i entrenament amb més de 30.000 preguntes a través d’una única plataforma.

Està enfocada a la preparació dels exàmens tant de la part de l’estudiant com del docent i elaborada per un equip de prestigiosos metges de l’Hospital Universitari Ramon y Cajal.

Els alumnes podran trobar-hi videoclasses integrades dins del contingut, protagonitzades pels autors dels temes, reforçant així els continguts i facilitant la comprensió dels conceptes més difícils.

Teniu més informació al següent document:

Tots els dimecres a partir d’aquest pròxim dimecres dia 21 d’octubre, es faran dues sessions (a les 10h i a les 16h) per a conèixer millor la plataforma:

Aprofitau aquest recurs en línia!

Per a més informació, Deman@, la biblioteca respon