La Biblioteca, present a les II Jornades d’Experiències Docents

La Biblioteca participa a les II Jornades d’Experiències Docents, que tindran lloc els dies 30 i 31 de gener a la sala d’actes de l’edifici G. M. de Jovellanos.

Presentam el curs online en competències informacionals  Com cercar informació acadèmica, gestionar la bibliografia i fer un ús ètic de la informació, plantejat com a itinerari d’autoaprenentatge.  El que proposam és un curs amb contingut a la carta on l’alumne decideix el recorregut a seguir segons les seves necessitats educatives. Hem incorporat al curs eines multimèdia com podcasts, vídeopresentacions i vídeotutorials que reforcen el fil conductor dels continguts. Durant la nostra intervenció us explicarem en què consisteix aquest curs, com l’hem dissenyat, com accedir-hi i com inscriure-s’hi.

Estam impacients per participar-hi i donar a conèixer el nostre curs a la comunitat universitària.

Us hi esperam!