Butlletí Informatiu de la Universitat de Palma de Mallorca, ara disponible en línia

El Butlletí de la Universitat de Palma de Mallorca ha estat digitalitzat i publicat a la Biblioteca Digital de les Illes Balears on podeu consultar-lo en línia.

El Butlletí de la Universitat de Palma de Mallorca neix a iniciativa del vicerectorat d’Extensió Universitària dirigit per Antoni Bennássar Roig i la coordinació de Biel Mesquida, el butlletí va ser un medi d’expressió on tothom pogués tenir cabuda. Al núm 0 de l’any 1983 llegim textualment ‘La nostra època ens ha duit cap a la necessitat d’informació. A les comunitats molt actives i progressivament més complexes, com és la nostra Universitat, aquesta necessitat se fa cada vegada més gran.’ 36 anys després immersos en el món de les xarxes socials i del món encadenat aquestes paraules pareixen sorgir d’un altre temps, però la revista és un conjunt d’informacions universitàries i administratives, entrevistes, ploma convidada, col·laboracions i il·lustracions diverses, perfomance de poetry & sons

Fins el maig de 1985, el Butlletí se va dir de la Universitat de Palma de Mallorca i va ser a partir del desembre del mateix any, que canvia a Butlletí de la Universitat de les Illes Balears.

Al març de 1988 arribà al seu zènit, coincidint amb el Xè aniversari de la Universitat, ara ja Universitat de les Illes Balears.