Repositori Institucional de la UIB

El Repositori Institucional de la UIB té com objectiu preservar i oferir en accés obert, sempre que sigui possible, la producció científica de la UIB, els treballs dels seus estudiants, materials docents i documentació institucional.

El dipòsit i la consulta en accés obert de la producció científica, com ara són els articles del Personal Docent i Investigador publicats a publicacions periòdiques de reconegut prestigi i les Tesis Doctorals llegides a la UIB, així com dels treballs dels estudiants, tant Treballs de Fi de Grau – TFG com Treballs de Fi de Màster – TFM, està regulada per l’Acord Normatiu del dia 17 de desembre de 2014 pel qual s’aprova la política institucional de la Universitat de les Illes Balears per fomentar l’accés obert a la producció científica.

En aquests moments hi ha disponibles 5584 documents al repositori, dels quals un 73% es pot consultar en accés obert, tant el seu registre bibliogràfic com el seu text complet.