La Facultat de Filosofia i Lletres amplia el Fons Cervantí Casasayas de la biblioteca de Son Lledó

La Facultat de Filosofia i Lletres ha donat al Fons Cervantí Casasayas prop de trenta obres de temàtica cervantina i del Siglo de Oro adquirides recentment. Aquests textos suposen una aportació significativa al coneixement de Miguel de Cervantes que s’incorporarà a aquest fons, que es conserva a la biblioteca de Son Lledó i és una de les millors sobre aquest tema a l’Estat espanyol.

La UIB va comprar la biblioteca Casasayas l’any 1996 al senyor Josep M. Casasayas, advocat i prestigiós cervantista.

Té un fons de 24.000 volums. La part més important i valuosa, i considerada com una de les biblioteques més importants en la seva especialitat, és la formada pels llibres dedicats a l’obra de Cervantes i al Siglo de Oro de la literatura castellana. No hem d’oblidar que el senyor Casasayas fou l’impulsor i president de l’Associació de Cervantistes.