Si tu ho subratlles, jo no ho llegeixo

Com sabeu, dia 23 d’abril és el dia de Sant Jordi. Enguany, volem celebrar el Dia del Llibre amb una campanya pensada per sensibilitzar als usuaris sobre la importància de no subratllar els llibres.

S’ha organitzat conjuntament entre el DIRCOM, l’Oficina Universitària de Suport a Persones amb Necessitats Especials i el Servei de Biblioteca i Documentació, sota el lema “Si tu ho subratlles, jo no ho llegeixo”.

Quan una persona amb problemes de visió necessita consultar un llibre se sol·licita l’escaneig del document. Si aquest està subratllat, pintat, anotat, escrit, etc. el programa informàtic no pot llegir el text i el codifica de forma il·legible, fent que l’usuari no pugui accedir a la informació.

Com ha quedat reflectit a les xarxes socials durant aquests dies, a la biblioteca hi ha molts d’exemples del que no hauríem de fer amb els llibres.

Contribuïm a ser una Universitat més equitativa. Ajudau-nos a difondre el missatge.