OAPEN (Open Access Publishing in European Networks)

oapenlogo 01 colour

OAPEN és una fundació sense ànim de lucre dedicada a la publicació de llibres acadèmics en accés obert.

Aproximadament conté uns 2.000 llibres electrònics, els quals es poden descarregar en pdf editats en la seva majoria per universitats europees com Oxford University Press, Amsterdam University Press, etc. És interessant destacar que les publicacions que formen part d’aquesta Biblioteca OAPEN han estat revisades peer review per a assegurar la seva qualitat científica i acadèmica.

La biblioteca digital OAPEN disposa d’un cercador avançat per a la recuperació dels llibres electrònics per títol, autor, etc. o unBrowse on es pot navegar per autors, títols o matèries.

El major nombre dels llibres electrònics estan vinculats a les àrees d’Humanitats i Ciències socials, si bé en podem trobar un nombre interessant d’altres àrees com: les Arts, la Economia, el Dret, etc.

oapen 1   oapen 3