Publicar amb Springer

El passat dia 1 d’octubre, a la Sala d’Actes de l’edifici Anselm Turmeda, va tenir lloc un taller dirigit principalment a investigadors on s’exposaren les principals eines per a publicar a revistes i llibres científics.

Aquest taller va ser organitzat per la Biblioteca i impartit per Nathalie Jacobs (editora sènior d’ Springer). La presentació va ser a càrrec de la Sra. Yolanda González Cid, directora de l’Escola Politècnica Superior.

A l’acte assistiren més de 70 docents i investigadors, així com altres persones interessades en el tema. A tots ells se’ls va lliurar un certificat d’assistència. L’exposició va ser en castellà i els participants es varen poder informar sobre qüestions relacionades amb el món de la publicació científica, com:

  • L’evolució històrica de l’editorial Springer.
  • L’actual situació de la Ciència a Espanya i a Europa.
  • Els serveis que ofereix Springer pels autors.
  • Els factors que s’han de tenir en compte a l’hora d’escollir una revista en particular.
  • Les diferents formes de publicar: tradicional i accés obert.
  • L’ètica en la publicació.

Si vols recordar la presentació d’ Springer, la pots trobar aquí:

Material curs en format PDF