Viatja als EUA amb SciFinder

SciFinder

Aquest estiu, del 10 al 20 d’agost tindrà lloc a Columbus (Ohio) la setzena edició de SciFinder Future Learders in Chemistry, un programa dedicat a brindar a investigadors de tot el món la oportunitat d’ajudar al futur de la informació química.

Durant aquest viatge, amb totes les DESPESES PAGADES, els participants podran veure SciFinder d’una forma molt exclusiva i veure, de primera ma, com CAS construeix i manté les millors  bases de dades de química i ciències de tot el món.  També viatjaran a Boston (Massachusetts) per assistir a la ACS National Meeting & Exposition.

Si sou estudiants de doctorat o de postgrau us animam a presentar-vos a aquesta oportunitat!

Què heu de fer? Molt fàcil, clicau a aquest enllaç www.cas.org/futureleaders i seguiu les instruccions.

IMPORTANT: Les sol·licituds s’han d’enviar abans de dia 5 d’abril de 2015 (és un diumenge).

Tot és possible així que animau-vos!

getconnected