La Biblioteca a les aules

Ja ha començat el curs escolar, i ja hem rebut més de 50 sol·licituds de sessions sobre la biblioteca i els seus seveis per alumnes principalment de 1r i 2n de grau.  Les sessions varien entre 1h, 1:30h i 2h, i les explicacions es van adequant a les necessitats del professor i l’assignatura que imparteix.

És molt important donar a conèixer a l’alumnat tot allò que la biblioteca té i que els pot ser útil per a la cerca d’informació científica i acadèmica, la que necessiten per a la realització dels seus treballs. I aquesta formació és important tenir-la en els primers anys, posar les bases per obtenir una competència que nosaltres creiem que és molt transversal, com és desenvolupar les habilitats i competències en la cerca d’informació. I ho complementam amb quatre pistes sobre la realització dels treballs acadèmics i la creació de la bibliografia.

Tenir aquest espai a l’aula és un privilegi, tant per la biblioteca com per l’alumnat. Ho poden gaudir els estudiants de diferents assignatures dels estudis d’Educació, Psicologia, Pedagogia, Turisme, Economia i Empresa, Història, Enginyeria Informàtica, i Filologia.  I sabem que en vendran més …

Dibujo

Bon inici de curs!

Per a més informació, Deman@ la biblioteca respon