ScienceDirect e-Books

logo_sciverse_Sciencedirect

Ara fa un any, us anunciàvem un període en proves d’uns 9.000 llibres editats per Elsevier i per altres editorials com Academic Press, North Holland o Pergamon, disponibles a la Base de dades ScienceDirect.

Passat aquest any i després d’un estudi dels ebooks més consultats i interessants per als nostres estudis, junt amb el CBUC (Consorci de Biblioteques de les Universitats Catalanes) del qual hi formam part, hem adquirit un total de 1.414 llibres electrònics.

Des d’on s’hi pot accedir?

Des de qualsevol ordinador connectat a la xarxa de la UIB i en el cas de necessitar accedir des de ordinadors extern a la xarxa de la UIB consultau la següent informació

httpv://www.youtube.com/watch?v=dlwYQLNOqWM

Aquí teniu un tutorial per aprendre com accedir i utilitzar els ebooks a ScienceDirect. (Idioma: anglès)

Per a més informació,

Deman@, la biblioteca respon