Sobre Llibres Electrònics

ebook_g

Un llibre electrònic també conegut com a llibre digital, ebook, llibre-e, etc. No es més que un llibre que està disponible per ser llegit electrònicament o digitalment a una gran varietat de dispositius com els ordinadors, tablets, ereaders, telèfons mòbils, etc.

També se denomina llibre electrònic o ereader a l’aparell que s’utilitza per a la seva lectura.

Molts dels llibres electrònics que es poden trobar al catàleg de la Biblioteca de la Universitat de les Illes Balears són accessibles a través del navegador web, com passa també amb les revistes electròniques. Encara que no tots es poden descarregar per a poder veure sense connexió.

Actualment les úniques plataformes que permeten descarregar el llibre electrònic per a poder-lo veure sense connexió són: Ebook Collection d’EBSCOhost i Elibro*.

*Per a poder veure els llibres descarregats sense connexió necessitarem descarregar al nostre ordinador l’Adobe Digital Editions i crear-nos un compte a Adobe.

Per a més informació,

Deman@, la biblioteca respon