Formació virtual de Refworks 2.0, octubre 2012

Els cursos programats en castellà per aquest mes d’octubre són els següents:

  • Refworks en 20 minuts: dia 5 d’octubre a les 12 del migdia (horari espanyol peninsular). Sessió breu, molt útil, dels aspectes bàsics del funcionament del Gestor de Referències Bibliogràfiques.

Inscripció

  • Refmobile: dia 24 d’octubre, 12 del migdia (horari espanyol peninsular). Aprèn com utilitzar Refmobile per accedir a les funcionalitats més comunes de Refworks des del teu dispositiu mòbil. Durada: 30 minuts

Inscripció

  • Recopila i gestiona les teves fonts d’investigació a Refworks – Part 2: dia 24 d’octubre a les 16 h. (horari espanyol peninsular). Una vegada dominades les funcionalitats bàsiques de Refworks, podrà conèixer funcionalitats addicionals (entrada manual de referències, RSS feeds, cerca avançada, cerca a un catàleg online des de Refworks, etc.). Durada 30 minuts.

Inscripció

Una vegada registrat rebrà un correu electrònic amb les instruccions per assistir al curs.

Important: per veure els cursos a la seva zona horària, selecciona l’enllaç City Time (ex., New York, London, Paris) per elegir la seva zona horària. “Madrid Time” serveix com a zona per a l’horari espanyol peninsular.

 

Per a més informació:

Deman@, la biblioteca respon