Convocatòria pública d´alumnes col·laboradors de biblioteca 2012-2013

Convocatòria pública d’alumnes col·laboradors del Servei de Biblioteca i Documentació de la UIB per la qual
es convoquen 7 places per al curs 2012-2013.

 

Termini per presentar les sol·licituds:

El termini per presentar les sol·licituds entrarà en vigor el dia 15 i acabarà el 19 d’octubre de 2012 (ambdós inclosos).

 

16 respostes a «Convocatòria pública d´alumnes col·laboradors de biblioteca 2012-2013»

 1. Bones,
  estaria interessada en la plaça però abans de tramitar res (com emplenar i fer arribar el full d’inscripció) m’agradaria saber quines funcions o tasques correspondrien a l’alumne col·laborador.
  Moltes gràcies.

 2. Hola Martina

  Gràcies per la teva consulta.

  Tal i com diu l’Annex 1 de la convocatòria: “La funció dels alumnes col·laboradors és donar suport al Servei de Biblioteca i Documentació” És a dir, es duran a terme diverses tasques de suport en funció de les necessitats específiques de la biblioteca on l’alumne hagi estat destinat.

  Salutacions cordials

 3. Hola Injés

  Gràcies per la teva consulta.

  Tal i com diu el punt 5 de la convocatòria:

  “Els alumnes aspirants a les places han de presentar l’imprès de sol·licitud degudament emplenat i entregar tota la documentació exigida (vegeu l’annex I) al Servei d’Informació.”

  El Servei d’Informació de la UIB es troba a

  Edifici Ramon Llull
  Cra. de Valldemossa, km 7.5
  07122 Palma (Illes Balears)

  Salutacions cordials

 4. Hola Diana

  Gràcies per la teva consulta.

  Els estudiants de màster matriculats a la UIB el curs 2012-2013 que poden optar a aquestes places d’alumne col·laborador.

  Tal i com diu el punt 1 de la convocatòria “Poden optar a aquestes places tots els alumnes que el curs 2012-2013 estiguin matriculats a la UIB”

  Salutacions cordials

 5. Bon día Eduard,

  A l’annex I es comenta que l’horari és de tres hores diàries quatre dies a la setmana.
  Voldría sebre si les tres hores son al matí, horabaixa… i quins cuatre dies?

  Entenc que tal vegada s’arribi un acord?

  Una aferrada i gracis per la teva ajuda!

 6. Hola Xisco

  Gràcies per la teva consulta.

  L’horari, així com els dies de la setmana, es determinaran en funció de les necessitats de cada biblioteca d’acord amb el criteri del seu cap. Així i tot, si és possible, s’intenta compatibilitzar aquesta activitat amb l’horari de classes de l’estudiant.

  Salutacions cordials

 7. Me gustaría saber si de esas 7 plazas ofrecidas alguna corresponde a Menorca. Es decir, ¿tienen ya asignadas esas plazas para un lugar concreto? o ¿se hará a posteiori?
  Y en caso negativo enviar la solicitud serviría para quedarme como de reserva por si se abriera convocatoria para Menorca o en alguna bolsa o simplemente no serviría de nada y hay que esperar a que se realice convocatoria para Menorca?

  Gracias por adelanatado.

 8. Hola Ana

  Gracias por tu pregunta.

  Las plazas ofertadas son todas para las bibliotecas de la UIB ubicadas en su campus de Mallorca (Cra. de Valldemossa, km. 7’5 – Palma).

  Hasta ahora las convocatorias vienen siendo anuales, cada una de ellas con sus condiciones específicas, por lo que enviar ahora una solicitud no te garantiza la reserva de plaza en el caso de que en un futuro se convocara una plaza para una de las sedes universitarias de la UIB en Menorca o Ibiza.

  Lo lamento mucho.
  Saludos cordiales

 9. Hola,
  vaig presentar la solicitud per a la beca de col·laboració, i es suposa que avui surt la llista, podrieu dir-me on surt?
  Moltes gràcies per la vostra atenció

  Sofía

 10. Hola Sofia

  Gràcies per la teva pregunta. Els resultats de la selecció sortiran finalment publicats el proper dilluns, dia 29 d’octubre, tant a la web del Servei de Biblioteca i Documentació com a les portes de les diferents biblioteques del campus.

  Per mor del gran nombre de solicituts rebudes hem hagut d’allargar el procès de selecció un dia més.

  Disculpa les molèsties.
  Salutacions cordials

 11. Benvolguda Engel

  Els propers dies, aquesta setmana, rebreu una cridada telefònica des de la secretaria de biblioteca per confirmar que acceptau la plaça i vos informaran de la documentació que haureu d’aportar per fer els tràmits pertinents.

  Salutacions cordials

Els comentaris estan tancats.