Concurs CAS (Chemical Abstracts Service). Endevina una data i guanya un IPAD!

Es tracta d‘endevinar la data, l’hora i el minut en què la substància número 70 milions serà registrada a la base de dades de REGISTRY.

Una pista! des de CAS ens diuen que segurament serà a finals d’aquest any o a principis del 2013 .

I a més a més dins la web de CAS hi podreu trobar un comptador de substàncies, el qual us ajudarà a fer el càlcul de quantes substàncies s’afegeixen diàriament.

El premi és bastant atractiu ja que si has fet la predicció dins del mes de setembre i surts guanyador podràs guanyar un Apple iPad ® .  Si la teva predicció ha estat feta el mes d’octubre el premi és un Kindle Fire ®. I si ho fas entre l’1 i el 16 de novembre, el premi serà d’un Nook ® .

Per a participar en el concurs anau al següent link: http://web.cas.org/forms/70million.html . Us demanaran les vostres dades (nom, cognoms, universitat, etc.) i les dades en què creieu que es registrarà la substància 70 milions.

Molta sort a tots/es.