Curs de formació de Reaxys (Elsevier)

Fa uns dies us informarem que el Servei de Biblioteca i Documentació ha subscrit per al 2012 la base de dades d’Elsevier, REAXYS. Per això, us informam que s’ha organitzat un curs de formació  per al pròxim divendres dia 10 de febrer de 2012  a les 12 h. a la Sala de Juntes de l’Edifici Mateu Orfila.

 

REAXYS és una nova eina d’Elsevier desenvolupada especialment per a investigadors de les àrees de química, bioquímica i farmàcia. Reuneix el contingut més relevant de la literatura científica i de patents en química orgànica, inorgànica i organo metàlica de les bases de dades de Crossfire.

 

Què ens ofereix Reaxys?

  • Facilitat de cerca
  • Filtratge i ordenament del resultat
  • Investiga les reaccions químiques
  • Beneficis per a la química medicinal
  • Propietats experimentals
  • Eines per a la planificació de síntesis
  • Comparativa d’estructures i les seves dades

Us agrairíem que per poder controlar el nombre d’assistents, us enregistreu al següent formulari:

Formulari d’inscripció

Esperem que aquesta nova eina sigui del vostre interès!!

Per a més informació:
Deman@, la biblioteca respon