La Biblioteca a les Jornades d´Acolliment 2011

Els propers dijous 22 i divendres 23 de setembre es celebraran a la Universitat de les Illes Balears les Jornades d’Acolliment 2011, dos dies plens d’activitats que serviran per donar la benvinguda als nous estudiants de la UIB.

El Servei de Biblioteca i Documentació participarà dins les jornades organitzant una sèrie de presentacions als edificis del campus -també a través de videoconferència-, on els estudiants podran informar-se sobre els diferents serveis i l’ampli conjunt de recursos que la biblioteca posa a l’abast de la comunitat universitària.

Les activitats preparades consistiran en una sèrie de dinàmiques presentacions audiovisuals -a més de les visites físiques a les biblioteques dels edificis G. M. de Jovellanos i Arxiduc Lluís Salvador-, i estaran coordinades pels integrants dels grups de millora d’Atenció a l’Usuari i de Formació d’Usuaris. Els horaris programats seran indistintament tant de matí com de capvespre.

A la pàgina de formació d’usuaris podeu veure el material que estem preparant per aquestes jornades.

 

Per a més informació:

Deman@, la biblioteca respon.