La versió digital de STUDIA LULLIANA es presenta dilluns

El projecte de digitalització de la Revista STUDIA LULLIANA, s’ha dut a terme per part del Servei de Biblioteca i Documentació, fruit de la col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears, la Càtedra Ramon Llull, la Maioricensis Schola Lullistica, i l’Obra Social de ” Sa Nostra”.

La versió digital de la Revista ja és accessible des de la Biblioteca Digital de les Illes Balears, i inclou 49 volums editats entre 1957 i 2009 que contenen 508 articles amb un total de 8.492 pàgines. Es presenta en dues col·leccions una per volums complets i l’altre com a base de dades d’articles.

Serà presentada públicament el proper dilluns dia 27 de juny a les 11, a la  seu del Rectorat de la UIB, a l’edifici Son Lledó.

Hi seran presents per la UIB: La Rectora, Montserrat Casas Ametller, La vicerectora d’Investigació, Gemma Isabel Turnes Palomino, el director del Servei de Biblioteca i Documentació, Miquel Pastor Tous.
Per part de la Càtedra Ramon Llull: El director del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General, Joan Antoni Mesquida Cantallops i la coordinadora de la Càtedra, Maria Isabel Ripoll Perelló.
Per part de de la Maioricensi Schola Lullistica, el seu Rector, Jordi Gayà Estelrich i el director del Consell Editorial de la Revista Studia Lulliana, Antoni Bonner.
Per part de Sa Nostra, el Director de l’Obra Social , Andreu Ramis Puigròs