Novetats Westlaw 2010

logo_westlaw_encuentra

Westlaw Formularios:

Una eina eminentment pràctica, essencial per a qualsevol professional del Dret.

Els models més utilitzats, amb més de 2.200 formularis substantius i processals, classificats per àrees del Dret (Civil, Penal, Laboral, Administratiu i Fiscal), incloent també a partir de models oficials.

formularis establerts es poden crear els propis models. Fàcils d’utilitzar i es poden imprimir, guardar o enviar per e-mail.

I ara juntament amb la subscripció de Westlaw podem gaudir de:

logotipoconcursal

Producte únic i essencial per a qualsevol professional que desitgi conèixer o aprofundir en l’àrea concursal (pressupostos, declaració, administració concursal, efectes de la declaració, etc.) Conté comentaris, legislació, jurisprudència, formularis, etc.