Jornades Web of Knowledge

ISIweb

La passada setmana -dijous 22 i divendres 23 d’octubre-, es varen celebrar a l’Hospital de Son Llàtzer de Palma les I jornades de formació per a formadors de la Web Of Knowledge (WOK), presentades per na Rachel Mangan.

El Servei de Biblioteca i Documentació va assistir amb part del seu personal, el qual va rebre durant aquests dos dies diversa formació / informació sobre les diferents bases de dades de la plataforma: Web of Science, Current Contents Connect, Derwent Innovations Index, Essential Science Indicators, Journal Citation Reports i Medline.

Web of Science és la base de dades més important, està integrada per 5 bases de dades que es poden utilitzar per separat o conjuntament (Science, Social Sciences i Arts & Humanities, Conference Proceedings Citation Index- Science )
• També destacam Journal Citation Reports on podem veure el Factor d’Impacte de les publicacions dels darrers 5 anys. Aquesta base de dades és molt útil per als investigadors per veure quines són les publicacions que tenen més impacte i més difusió.

Essential Science Indicators on podem trobar informació dels científics més destacats i en quines disciplines es destaquen més.

Per a finalitzar, afegim diversos links amb informació extra:

Accés a la Web of Knowledge des del catàleg de la UIB

Manual d’ús de la Web of Science

Participants a les Jornades de Web Of Knowledge. Son Llàtzer. Octubre 2009
Participants a les Jornades de Web Of Knowledge. Son Llàtzer. Octubre 2009