Donatiu fons bibliogràfic Mestre Tomeu Esteva

Durant aquest curs 2017/2018 hem pogut dur a terme una interessantíssima tasca al nostre servei de Biblioteca. Es tracta del donatiu del gran conegut restaurador de les Illes Balears, Mestre Tomeu Esteva.

La vida d’aquest il.lustre personatge va estar lligada als fogons dels millors restaurants i hotels de Mallorca, i fou, a partir de 1967 que començà a formar generacions de professionals del món de la restauració i a dedicar-se a la docència i investigació.

És una col·lecció remarcable. En primer lloc per la quantitat de llibres: més de 600 exemplars; i en segon lloc, pel seu abast, ja que hi trobam llibres de finals del segle XIX fins als anys 90, exemplars rars, llibres provinents dels cinc continents o clàssics de la cuina del segle passat.

Gràcies a l’aportació que ens ha fet la seva filla, Magdalena Esteva, i al treball de l’equip que formam la biblioteca, ja podeu gaudir d’aquesta inèdita col·lecció a l’Edifici Arxiduc Lluís Salvador al Campus Universitari.