De Aranzadi Bibliotecas a Aranzadi Instituciones

A partir de gener 2018 la base de dades Aranzadi Bibliotecas canvia la seva versió cap a  Aranzadi Instituciones.

Aranzadi Instituciones és una base de dades de legislació, jurisprudència i bibliografia jurídica dirigida als professionals que desitgen cobrir totes les seves necessitats d’informació jurídica.  Té una actualització diària i una cobertura en Legislació, referenciada des de 1930  i a text complet des de 1978, i en Jurisprudència, des de 1979 en endavant.

Amb aquesta nova versió disposem de 45 llicències concurrents. És molt important, una vegada finalitzada la vostra sessió, tancar-la amb l’opció “SALIR”. Si només tancam la finestra la sessió quedarà oberta mitja hora, bloquejant una llicència d’accés.

Podeu consultar les següents ajudes:

 

Per a més informació:
Àrea de Serveis a la Investigació i Adquisicions