NOUS CRITERIS ESPECÍFICS DE LA CNEAI

* Actualització! Ha sortit la convocatòria per presentar les sol·licituds d’avaluació de l’activitat investigadora de la CNEAI (Resolución del 13 de diciembre de 2017).

Dia 1 de desembre la CNEAI va publicar els criteris específics per als diferents camps d’avaluació. Els podeu consultar a la Resolución de 23 de noviembre de 2017.

Emilio Delgado López-Cózar ha fet una anàlisi dels nous criteris al seu article “Sexenios 2017, sin cambios en lo importante: número y tipo de aportaciones para obtener el sexenio”. Ell conclou que no hi ha moltes variacions respecte l’anterior convocatòria i assenyala que és a les fonts on es troben més matisos.

Us recomanam el seu article, especialment els quadres resum que presenten els requisits mínims per cada camp del coneixement, segur que els trobareu aclaridors. Esperam que us sigui útil!

Aprofitam aquesta notícia per mostrar-vos la nova pàgina web que estam preparant des del Servei de Biblioteca: la Biblioteca de l’investigador.

A l’apartat d’acreditacions i sexennis, ja podeu trobar informació per ajudar-vos amb la cerca d’índexs d’impacte, citacions, criteris de qualitat, etc.

 

Per a més informació:

biblioteca.investigacio@uib.eu