América escrita : fondos americanistas de las bibliotecas universitarias españolas

Amb motiu del Segon Centenari de les Independències de les colònies hispanoamericanes, la Biblioteca de la Universitat de Sevilla, la Xarxa de Bibliotèques universitàries espanyoles (REBIUN), i amb la col·laboració de l’Arxiu General d’Índies, s’ha organitzat una exposició virtual amb la finalitat de donar a conéixer a la comunitat d’investigadors i usuaris en general els fons americanistes de les bibliotèques universitàries espanyoles.
L’exposició, América escrita, consta de cent noranta dos títols d’impressos i manuscrits americans i de temàtica americanista i quaranta-cinc documents gràfics de l’Arxiu General d’Índies.
La nostra àrea de Patrimoni com a membre del Grup de Patrimoni (REBIUN) ha participat activament en totes les tasques prèvies a l’elaboració del catàleg imprès i l’exposició virtual.
Us convidam a viatjar per “América escrita” mitjançant la següent URL:

http: //www.americaescrita.us.es/america

D’altra banda, el proper dia 20 de desembre al Paraninf de la Universitat de Sevilla tendrà lloc la inauguració oficial de l’exposició virtual i la presentació del catàleg.

En aquests moments l’exposició virtual està en fase de proves per la qual cosa podeu tenir problemes amb la navegació. Esperam que aviat s’hagin subsanats els problemes.