L’ESTIU DE LES BASES DE DADES

Com passen l’estiu els informàtics i els webmasters de les bases de dades i plataformes?

A la platja… NO

Al càmping…NO

Fent molta feina…SI

Les bases de dades i plataformes utilitzen els mesos d’estiu per canviar, modificar, i mutar les seves webs antigues per altres amb noves aplicacions i funcionalitats.

Normalment a l’agost la gent té vacances i el món s’atura administrativament però aquest estrany col·lectiu tal vegada tingui por a les vagues dels controladors aeris, els moscards tigre, a les cremades solars o a les picades dels tan temuts grumers.

L’única hipòtesi és que “a menys gent consultant la web menys es veuran els possibles errors” El nivell de veracitat d’aquesta hipòtesis dependrà de les dades empíriques que recolzin l’afirmació a la hipòtesis. La constatació empírica la deixam a qui s’atreveixi a rebatre-la.

A continuació teniu vàries proves que demostren aquesta afirmació:

  Willey-Blackwell crea la nova plataforma:

Tindrà una de les col·leccions més riques i extenses del món de recursos digitals en línia i cobreix les temàtiques de la salut, ciències físiques, ciències socials, humanitats, etc.

 Els dies elegits per fer el canvi són el 7-8 d’agost.

Per tant Wiley InterScience no estarà disponible des de:  

Saturday  –  7 August
04:00 am New York EDT
09:00 am London BST (08:00 GMT)
16:00 pm Singapore Standard Time

Wiley Online Library is due to go live on:

Sunday  –  8 August
12:00 pm New York
17:00 pm London (16:00 GMT)
12:00 am Singapore Standard Time (Monday 9 August)

Per més informació: http://info.onlinelibrary.wiley.com/view/0/index.html

 

  Elsevier junta les bases de dades: Science Direct, Scirus i Scopus amb SCIVERSE.   Plataforma que   combinarà contingut de confiança amb noves eines que acceleren la investigació.  Vídeo

 

Emerald està canviant el disseny de la seva plataforma. Per ara, a banda de temes visuals, potser el més destacable és que ara es podrà exportar a RefWorks. http://www.emeraldinsight.com.

 

Un nou acord de la FECYT amb Thomson Reuters per la llicència espanyola de ISI Web of Knowledge, afectarà al contingut del portal WOK.

 

Només tindrem accés a:

–         Web of Science

–         Journal of Citation Reports

–         Essential Science Indicators

–         EndNote

Es suprimeixen:

–         Current Contents Connect

–         Isi Proceedings

–         Derwent Innovation Index

–         Medline (Versió Thomson)

–         Index Chemicus

–         Current Chemical Reactions

Si voleu saber més dels canvis de quan i com afectaran a aquestes cancel·lacions, anau a: http://www.accesowok.fecyt.es/?page_id=2329

I finalment: 

 

 

Novetats com:

I dos mòduls nous:

Passau un bon estiu!

Per a més informació:
Deman@, la biblioteca respon.

Elsevier està buscant investigadors, graduats, bibliotecaris, estudiants de doctorat i professors que desitgin compartir les seves idees sobre projectes d’Elsevier

Currently Elsevier is looking for researchers, graduate students, librarians, PhD students and professors who would like to share their insights on projects Elsevier is working on.

By sharing your profile you may be contacted by an Elsevier employee to participate in interviews or tests involving (one of) our existing products or prototypes. For every test or interview Elsevier will select participants based on the requirements of the project.

As a participant in our interview sessions, you will receive a preliminary email stating the specific date and time of the appointment, and the specific compensation to be received. This will also give you an opportunity to learn about our most recent developments first.

If you agree on getting contacted please fill out this form to be considered for interviews or testing.

Many thanks!

Per a més informació:
Deman@, la biblioteca respon.